Υλικά
1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1κγ μπεικιν παουντερ
3/4 της κουπας ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
3 αυγά μεγάλα
Λίγο πιπέρι και αλάτι
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ..
Και ένα κομμάτι φετα περίπου 250γρ
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
ρίγανη και θυμάρι
μια μικρή χούφτα σκληρό τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βαθύ χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν και να αλλάξουν χρώμα με μίξερ χειρός. Στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι και το γιαούρτι χτυπάμε λίγο ακόμα.
Τέλος, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ κι έπειτα τρίβουμε την φέτα σε μεγαλούτσικα τρίμματα.